ᐅ REPO (REPO) kopen 2020 ᐊ

REPO (REPO) prijs

Wat is REPO

REPO (REPO) is een cryptocurrency-token en werkt op het Stellar-platform. REPO heeft een huidige voorraad van 356.999.900 met 109.958.607 in omloop. De laatst bekende prijs van REPO is $ 0,136646 USD en is de afgelopen 24 uur 32,44% gestegen. Het wordt momenteel verhandeld op 1 actieve markt (en) met $ 0 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://www.repocoin.io/.

REPO (REPO) kopen

REPO is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

REPO is een token die beschikbaar is sinds 2018-5. Meer informatie vind je op de officiële website van REPO: https://www.repocoin.io/.

REPO converter

Schuiven naar boven