ᐅ ReddCoin (RDD) kopen 2020 ᐊ

📈 ReddCoin kopen op Bitvavo! 🇳🇱

ReddCoin (RDD) prijs

Wat is ReddCoin

Reddcoin (RDD), gelanceerd in 2014 als een vork van Litecoin, is een gedecentraliseerde cryptocurrency die wordt gebruikt om fooien te geven of betalingen voor sociale inhoud te verzenden. De Reddcoin API ondersteunt sociale platforms zoals Reddit, Twitter en Twitch. Accounts die op de Reddcoin-portemonnee zijn gemaakt, kunnen worden gekoppeld aan Twitter-, Twitch- en Reddit-accounts. Na het downloaden van de ReddID-browserextensie, kunnen gebruikers inhoud “liken” door de gebruikersnaam in te voeren en een microbetaling te verzenden. RDD wordt gewonnen door de ReddID-portemonnee via Proof-of-Stake-Velocity (PoSV), wat zowel eigendom (belang) als activiteit (snelheid) stimuleert.

ReddCoin (RDD) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

ReddCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-2. Belangrijke use cases voor ReddCoin zijn onder andere: Hybrid – PoW & PoS, Scrypt, Media, Content Creation. Meer informatie vind je op de officiële website van ReddCoin: http://www.reddcoin.com/.

ReddCoin converter

Schuiven naar boven