ᐅ Quantstamp (QSP) kopen 2020 ᐊ

📈 Quantstamp kopen op Binance!

Quantstamp (QSP) prijs

Wat is Quantstamp

Quantstamp is een leider in blockchain-beveiliging en biedt deskundige beveiligingsaudits en blockchain-oplossingen. Topcrypto- en enterprise-bedrijven, waaronder Ethereum 2.0 (Prysmatic Labs Client), Binance, MakerDAO, Chainlink, eToro en World Economic Forum, kiezen Quantstamp om hun blockchain-applicaties te beveiligen. QSP is een ERC-20-token dat wordt gebruikt voor het verifiëren van slimme contracten op het gedecentraliseerde QSP-beveiligingsprotocol. Gebruikers kunnen geautomatiseerde scans van slimme contracten kopen met QSP, en validators kunnen QSP verdienen voor het leveren van gedecentraliseerde beveiligingsscans op het netwerk op protocol.quantstamp.com Het gedecentraliseerde protocol is open source op https://github.com/quantstamp.

Quantstamp (QSP) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Quantstamp is een token die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Quantstamp zijn onder andere: Cybersecurity, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Quantstamp: https://quantstamp.com/.

Quantstamp converter

Schuiven naar boven