ᐅ Quantum Resistant Ledger (QRL) kopen 2020 ᐊ

Quantum Resistant Ledger (QRL) prijs

Wat is Quantum Resistant Ledger

De Quantum Resistant Ledger (QRL) beschrijft zichzelf als een ‘volledig kwantumbestendig blockchain-netwerk, met gebruikmaking van door PQ-CRYPTO aanbevolen / IETF gestandaardiseerde cryptografie’. De QRL maakt gebruik van een hash-gebaseerd eXtended Merkle Tree Signature Scheme (XMSS) in plaats van ECDSA, dat naar verluidt kwetsbaar is voor kwantumaanvallen en wordt aangetroffen in veel andere blockchain-projecten. Het project beweert dat de beveiliging van het platform wordt aangevuld met een reeks applicaties en een ontwikkelingsecosysteem waarmee gebruikers ‘eenvoudig blockchain-applicaties kunnen bouwen op hun aantoonbaar kwantumbestendige netwerk’.

Quantum Resistant Ledger (QRL) kopen

Quantum Resistant Ledger is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Quantum Resistant Ledger is een coin die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor Quantum Resistant Ledger zijn onder andere: Mineable, PoW, Platform, Distributed Computing, Quantum-Resistant. Meer informatie vind je op de officiële website van Quantum Resistant Ledger: https://theqrl.org/.

Quantum Resistant Ledger converter

Schuiven naar boven