ᐅ Poseidon Network (QQQ) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Poseidon Network te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Poseidon Network (QQQ) prijs

Wat is Poseidon Network

Poseidon Network biedt gedecentraliseerde edge-oplossingen gericht op het creëren van een wereldwijde P2P-infrastructuur. Dit omvat gedecentraliseerde CDN, opslag en computergebruik. Gebruikers kunnen hun ongebruikte bandbreedte en opslag leveren vanaf hun apparaten, zoals NAS, computers en mobiele apparaten. Het platformnetwerk van Poseidon verzamelt deze bronnen en wijst ze opnieuw toe aan gebruikers die ze nodig hebben. Het maakt gebruik van inactieve bronnen en stelt gebruikers in staat deze bronnen te delen in ruil voor beloningen.

Poseidon Network (QQQ) kopen

Poseidon Network is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor QQQ. (!) Let op (!) wanneer QQQ niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x2822f6D1B2f41F93f33d937bc7d84A8Dfa4f4C21

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Poseidon Network (QQQ kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Poseidon Network is een token die beschikbaar is sinds 2019-9. Meer informatie vind je op de officiële website van Poseidon Network: https://poseidon.network/.

Poseidon Network converter

Schuiven naar boven