ᐅ QuarkChain (QKC) kopen 2020 ᐊ

📈 QuarkChain kopen op Binance!

QuarkChain (QKC) prijs

Wat is QuarkChain

Het QuarkChain-netwerk is een blockchain-architectuur zonder toestemming die ernaar streeft te voldoen aan wereldwijde commerciële normen. Het is bedoeld om een veilige, gedecentraliseerde en schaalbare blockchain-oplossing te bieden om meer dan 100.000 on-chain TPS te leveren. De belangrijkste kenmerken van het QuarkChain-netwerk zijn: – Flexibiliteit: QuarkChain is een openbare keten die meerdere consensus, meerdere transactiemodellen (inclusief virtuele machines VM’s), grootboek en token-economie in één netwerk kan ondersteunen. Het kan zich naar verluidt aanpassen aan blockchain-innovaties door consensus, transactiemodel (inclusief VM), grootboek en tokeneconomie in elke scherf aan te passen, zodat het voldoet aan de verschillende vereisten van verschillende industrieën / ondernemingen / DApps. Het netwerk ondersteunt twee consensusalgoritmen, PoW en PoSW (een combinatie van PoS + PoW). Meer consensusalgoritmen (DPoS, PoS en dergelijke) zullen in de toekomst aan verschillende shards worden toegevoegd. Het is EVM-compatibel – elke DApp die op Ethereum wordt geïmplementeerd, kan in QuarkChain worden geïmplementeerd. Het team is van plan om meer virtuele machines (bijv.EOS VM) in verschillende shards toe te voegen, zodat ontwikkelaars meer keuzes hebben. – Schaalbaarheid: QuarkChain streeft naar meer dan 100.000 on-chain TPS. Momenteel is 55.000+ piek-TPS al behaald in de TPS-competitie die binnen de gemeenschap wordt gehouden – Decentralisatie: QuarkChain heeft een tweelaagse structuur en moedigt individuele mijnwerkers met verschillende niveaus aan om direct te minen zonder zich aan te sluiten bij mijnpools. Mensen kunnen ervoor kiezen om te minen in de wortelketen of in de scherf. – Grote bruikbaarheid: QuarkChain ondersteunt Native token waardoor elke shard zijn eigen tokeneconomie heeft. Het ondersteunt ook schaalbare cross-shard-transacties. Er is slechts één account nodig om toegang te krijgen tot alle bronnen in alle shards, en slimme portefeuilles vereenvoudigen het beheer.

QuarkChain (QKC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

QuarkChain is een token die beschikbaar is sinds 2018-6. Belangrijke use cases voor QuarkChain zijn onder andere: Marketplace, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van QuarkChain: https://quarkchain.io/.

QuarkChain converter

Schuiven naar boven