ᐅ QCash (QC) kopen 2020 ᐊ

QCash (QC) prijs

Wat is QCash

Qcash is een stablecoin die de waarde van de CNY (Chinese Yuan) wil weerspiegelen. Het idee was om een stabiele cryptocurrency te creëren die kan worden gebruikt als digitale CNY. De prijs van 1 Qcash is 1 CNY. Gebruikers kunnen 1 CNY gebruiken om 1 QC te kopen en vervolgens QC gebruiken om cryptoassets te verhandelen.

QCash (QC) kopen

QCash is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

QCash is een token die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van QCash: https://quickcash.com/.

QCash converter

Schuiven naar boven