ᐅ Power Ledger (POWR) kopen 2020 ᐊ

📈 Power Ledger kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Power Ledger (POWR) prijs

Wat is Power Ledger

Power Ledger (POWR), gevestigd in Australië, moedigt ons aan om ons een wereld voor te stellen waarin elektriciteit voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon is. Aangedreven door contracten op het Ethereum-netwerk, heeft het peer-to-peer energie-uitwisselingsplatform, hun meest volwassen platform, tot doel de handel in energie te democratiseren met transparante systemen waarmee individuen en gemeenschappen de bron van hun macht kunnen selecteren. In hun dual-token-model is POWR het utility-token dat gebruikers zouden escrowen om het platform te gebruiken, terwijl Sparkz elektriciteitskredieten vertegenwoordigt die zijn gekoppeld aan lokale fiat voor marktdeelnemers. Beide worden gebruikt om een deel van een economie te creëren waarin huishoudens die elektriciteit opwekken met hun buren kunnen handelen voor een eerlijk rendement.

Power Ledger (POWR) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Power Ledger is een token die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Power Ledger zijn onder andere: Energy, Sharing Economy. Meer informatie vind je op de officiële website van Power Ledger: https://powerledger.io/.

Power Ledger converter

Schuiven naar boven