ᐅ PIVX (PIVX) kopen 2020 ᐊ

PIVX (PIVX) prijs

Wat is PIVX

PIVX omschrijft zichzelf als ‘een pionier in Proof of Stake (PoS) -technologie en een MIT-gelicentieerde, open-source, gedecentraliseerde blockchain-gebaseerde cryptocurrency gericht op het bereiken van fungibiliteit, transactieprivacy, community governance, netwerkschaalbaarheid en real-world gebruik. Het streeft ernaar een van de technisch meest geavanceerde wereldwijd geaccepteerde online digitale valuta te worden. Het team werkt momenteel aan een nieuw privacyprotocol.

PIVX (PIVX) kopen

PIVX is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

PIVX is een coin die beschikbaar is sinds 2016-2. Belangrijke use cases voor PIVX zijn onder andere: Hybrid – PoW & PoS, Quark, Medium of Exchange, Privacy. Meer informatie vind je op de officiële website van PIVX: http://www.pivx.org.

PIVX converter

Schuiven naar boven