ᐅ Project Pai (PAI) kopen 2020 ᐊ

Project Pai (PAI) prijs

Wat is Project Pai

Project Pai (PAI) is een cryptocurrency. Project Pai heeft een huidige voorraad van 1.688.656.500 met 1.477.377.524 in omloop. De laatst bekende prijs van Project Pai is $ 0,019895 USD en is de afgelopen 24 uur 7,38% gestegen. Het wordt momenteel verhandeld op 13 actieve markt (en) met $ 1.473.661.424 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://projectpai.com/.

Project Pai (PAI) kopen

Project Pai is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Project Pai is een coin die beschikbaar is sinds 2018-7. Belangrijke use cases voor Project Pai zijn onder andere: Services, AI & Big Data, Identity. Meer informatie vind je op de officiële website van Project Pai: https://projectpai.com/.

Project Pai converter

Schuiven naar boven