ᐅ Ouroboros (OURO) kopen 2020 ᐊ

Ouroboros (OURO) prijs

Wat is Ouroboros

Ouroboros, gelanceerd op 9 maart 2019 door een team over de hele wereld, streeft naar snelle en veilige transacties voor toekomstig gebruik in de reële economische sector.

Ouroboros (OURO) kopen

Ouroboros is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Ouroboros is een coin die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van Ouroboros: https://ouroboros-crypto.com/en/.

Ouroboros converter

Schuiven naar boven