ᐅ Ontology (ONT) kopen 2020 ᐊ + rente op Ontology

📈 Ontology kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Ontology (ONT) prijs

Wat is Ontology

Ontology beschrijft zichzelf als een aanbieder van hoogwaardige openbare blockchains, waaronder gedistribueerde grootboek- en slimme contractsystemen. Het Ontology blockchain-framework ondersteunt naar verluidt openbare blockchain-systemen die kunnen worden aangepast voor verschillende toepassingen. Ontology ondersteunt samenwerking tussen ketennetwerken met zijn verschillende protocolgroepen. Ontology streeft ernaar om constant gemeenschappelijke modules op de onderliggende infrastructuur te bieden voor verschillende soorten gedistribueerde scenario’s, zoals die voor het gedistribueerde digitale identiteitsraamwerk en het gedistribueerde gegevensuitwisselingsprotocol. Ontology is van plan door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe gemeenschappelijke modules op basis van specifieke scenario-eisen. Ontology gebruikt een dual-token-model (ONT en ONG). ONT is een munt en kan worden gebruikt voor staking in consensus, terwijl ONG een utility-token is dat wordt gebruikt voor on-chain services. ONT geeft ONG periodiek vrij.

Ontology (ONT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Ontology (ONT) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Ontology beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ONT op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Ontology

Via Binance staking verdien je 3% – 5%. Ga naar Binance staking >>

Via Binance savings verdien je 2,03%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

Ontology is een coin die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Ontology zijn onder andere: Marketplace, Enterprise solutions, Identity. Meer informatie vind je op de officiële website van Ontology: https://ont.io/.

Ontology converter

Schuiven naar boven