ᐅ Harmony (ONE) kopen 2020 ᐊ + rente op Harmony

📈 Harmony kopen op Binance!

Harmony (ONE) prijs

Wat is Harmony

Harmony streeft naar een snelle en open blockchain voor gedecentraliseerde applicaties. Het protocol heeft volgens het team een veilige en willekeurige sharding bereikt. Harmony Mainnet kan naar verluidt duizenden nodes in meerdere shards ondersteunen, waardoor blokken in enkele seconden worden geproduceerd met onmiddellijke finaliteit. Het uitzetmechanisme vermindert centralisatie en ondersteunt het delegeren van de ring, het samenstellen van beloningen en het dubbele teken snijden. Harmony streeft ernaar een open netwerk van knooppunten op te bouwen die worden beheerd en bestuurd door een grote gemeenschap. Bezoek harmony.one en meld je aan voor de maandelijkse harmony.one/newsletter.

Harmony (ONE) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Harmony (ONE) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Harmony beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ONE op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Harmony

Via Binance staking verdien je 8% – 10%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

Harmony is een coin die beschikbaar is sinds 2019-6. Belangrijke use cases voor Harmony zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions, Scaling. Meer informatie vind je op de officiële website van Harmony: https://www.harmony.one/.

Harmony converter

Schuiven naar boven