ᐅ Observer (OBSR) kopen 2020 ᐊ

Observer (OBSR) prijs

Wat is Observer

OBSERVER, gelanceerd op 10/08/2018 door een team gevestigd in Korea, wil problemen aanpakken met het verzamelen van klimaatinformatie in de detailhandel om hyperlokale weersinformatie in Zuidoost-Azië te bieden.

Observer (OBSR) kopen

Observer is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Observer is een coin die beschikbaar is sinds 2019-1. Belangrijke use cases voor Observer zijn onder andere: Mineable. Meer informatie vind je op de officiële website van Observer: http://www.obsr.org.

Observer converter

Schuiven naar boven