ᐅ NewYork Exchange (NYE) kopen 2020 ᐊ

NewYork Exchange (NYE) prijs

Wat is NewYork Exchange

De New York Exchange Coin maakt gebruik van slimme contracten om transparante investeringen en efficiënte transacties mogelijk te maken via gedistribueerde verwerking.

NewYork Exchange (NYE) kopen

NewYork Exchange is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

NewYork Exchange is een coin die beschikbaar is sinds 2019-8. Belangrijke use cases voor NewYork Exchange zijn onder andere: Services. Meer informatie vind je op de officiële website van NewYork Exchange: https://www.nyecoin.io/.

NewYork Exchange converter

Schuiven naar boven