ᐅ Nxt (NXT) kopen 2020 ᐊ

Nxt (NXT) prijs

Wat is Nxt

Nxt (NXT) gebruikt de blockchain om een heel ecosysteem van gedecentraliseerde functies te creëren, die allemaal de Nxt-valuta vereisen. In plaats van de originele Bitcoin-broncode te wijzigen, zoals veel altcoins hebben gedaan, schreven Nxt-ontwikkelaars hun eigen code in Java vanaf het begin. Hoewel Nxt een openbare blockchain is, kunnen er ook licenties voor privé-blockchains op basis van de software worden gekocht. De ontwikkelaars noemen Nxt Blockchain 2.0 en bieden tal van toepassingen die verder gaan dan alleen het bijhouden van een grootboek van transacties.

Nxt (NXT) kopen

Nxt is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nxt is een coin die beschikbaar is sinds 2013-12. Belangrijke use cases voor Nxt zijn onder andere: Hybrid – PoS & LPoS, PoS, Platform, Enterprise solutions, State channels. Meer informatie vind je op de officiële website van Nxt: https://www.jelurida.com/nxt.

Nxt converter

Schuiven naar boven