ᐅ Nexus (NXS) kopen 2020 ᐊ

Nexus (NXS) prijs

Wat is Nexus

Nexus is een gemeenschapsgestuurd project met de gemeenschappelijke visie van een wereld geïnspireerd door innovatieve en verantwoorde waarden, uitgebreide technologie en de fundamentele kwaliteit van verbinding die alomtegenwoordig, gratis en voor iedereen beschikbaar is. Nexus bestaat sinds 23 september 2014 zonder ICO of premine. Het platform is ontworpen en bedoeld om levens te vereenvoudigen, gemeenschappen te versterken en het bedrijfsleven te stroomlijnen. De release van het Tritium-protocol eind 2019 luidde het tijdperk in van het TAO-raamwerk, de eerste van de drie grote architectonische upgrades (Tritium, Amine en Obsidian). Nexus is een softwarestack met zeven lagen die een op register gebaseerde virtuele procesmachine aandrijft, die dient als een krachtig DApp- en contractplatform dat waarde creëert in vele industrieën. Ontwikkeling is toegankelijk via een reeks branchespecifieke JSON-gebaseerde API’s, inclusief maar niet beperkt tot: gecodeerde communicatie, digitale identificatoren, toeleveringsketen, activabeheer, cryptografie en tokenisatie. Nexus maakt gebruik van post-quantum signature-schema’s (FALCON) en geautomatiseerde sleutelbeheerfuncties via een technologie genaamd ‘Signature Chains’. Deze technologie elimineert belangrijke beheerproblemen (wallet.dat’s) door gebruikers toegang te geven tot hun accounts met de vertrouwdheid van een gebruikersnaam, wachtwoord en pincode. Aanvullende technologie die door Nexus wordt ontwikkeld, omvat een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) voor bestuur, Safenet, een hackbestendig besturingssysteem, een gedecentraliseerd satelliet- en mesh-netwerk, allemaal verbonden via een multidimensionale kettingstructuur die gebruikmaakt van sharding, finaliteit van transacties met lage latentie en echt gedecentraliseerde meerlaagse consensus.

Nexus (NXS) kopen

Nexus is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nexus is een coin die beschikbaar is sinds 2015-1. Belangrijke use cases voor Nexus zijn onder andere: Mineable, Hybrid – PoW & nPoS, Platform, Staking. Meer informatie vind je op de officiële website van Nexus: http://nexus.io/.

Nexus converter

Schuiven naar boven