ᐅ NULS (NULS) kopen 2020 ᐊ

📈 NULS kopen op Bitvavo! 🇳🇱

NULS (NULS) prijs

Wat is NULS

NULS is een microservices-gestuurd blockchain-project dat het Proof of Credit (PoC) consensusmechanisme (dPoS plus kredietwaardigheid) gebruikt om te minen via uitzetten. Het modulaire NULS-ontwerp is voorzien van NULSTAR, een op microservices gebaseerd raamwerk dat naar verluidt enterprise-grade blockchain-oplossingen mogelijk maakt voor slimme contracten, privéketens, openbare ketens, dApps en NRC-20-tokenisatie. NULS 1.0 mainnet gelanceerd in juli 2018. Het belangrijkste product van NULS is Chain Factory, een tool voor het bouwen van een ketting waarmee bedrijven de plug-and-play selectie van modules uit de NULS Module Repository kunnen gebruiken, inclusief consensus over de hele keten voor de waarde van activa circulatie binnen het NULS-ecosysteem.

NULS (NULS) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

NULS is een coin die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor NULS zijn onder andere: Mineable, Platform, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van NULS: https://nuls.io/.

NULS converter

Schuiven naar boven