ᐅ Energi (NRG) kopen 2020 ᐊ

Energi (NRG) prijs

Wat is Energi

Energi (NRG) is een Proof of Stake (PoS) cryptocurrency van de volgende generatie die slimme contractmogelijkheden, gedecentraliseerd bestuur en een zichzelf financierende schatkist combineert. Energi is opgericht door Tommy World Power, die zich een betere, duurzame cryptocurrency voorstelde die het potentieel had voor massale acceptatie. Het project is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 60 teamleden en 225.000 communityleden, die allemaal samenwerken om een cryptocurrency voor de toekomst te creëren. Lees meer op https://www.energi.world/

Energi (NRG) kopen

Energi is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Energi is een coin die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor Energi zijn onder andere: Mineable, Marketplace, Masternodes, Research. Meer informatie vind je op de officiële website van Energi: https://www.energi.world/.

Energi converter

Schuiven naar boven