ᐅ NOIA Network (NOIA) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om NOIA Network te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

NOIA Network (NOIA) prijs

Wat is NOIA Network

NOIA Network streeft ernaar om Segment Routing, IPv6 en Distributed Ledger-technologie te gebruiken om een wereldwijd Software Defined Network (SDN) op het openbare internet te creëren. Het ‘programmeerbare internet’ van NOIA stelt naar verluidt ISP’s, datacenters en individuele infrastructuurproviders in staat om verbinding te maken met Distributed Ledgers en hun infrastructuur te verkopen als internettransit. Het NOIA-platform wil ‘s werelds eerste’ Programmable Internet Backbone As a Service ‘zijn.

NOIA Network (NOIA) kopen

NOIA Network is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor NOIA. (!) Let op (!) wanneer NOIA niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xfc858154c0b2c4a3323046fb505811f110ebda57

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

NOIA Network (NOIA kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

NOIA Network is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Meer informatie vind je op de officiële website van NOIA Network: http://noia.network/.

NOIA Network converter

Schuiven naar boven