ᐅ NKN (NKN) kopen 2020 ᐊ

📈 NKN kopen op Binance!

NKN (NKN) prijs

Wat is NKN

NKN, of New Kind of Network, is een open-sourceprotocol voor openbare peer-to-peer-netwerken op basis van blockchain om netwerkbandbreedte en internetverbinding te delen. Het project werd gelanceerd in januari 2018 en vermeldt Stephen Wolfram, de maker van Mathematica en Wolfram | Alpha, en Whitfield Diffie, de uitvinder van public-key cryptografie als adviseurs. NKN Mainnet werd gelanceerd in juli 2019 en heeft tot 25.000 volledige consensusknooppunten (meer dan Bitcoin of Ethereum). Bekende use-cases voor NKN zijn onder meer: – Content Delivery-systeem (contract met Chinese videogigant iQIYI) – Edge computing (contract met China Mobile) – D-chat (beveiligde berichten-app) – nShell (beveiligde externe terminal-toegang). Het consensusalgoritme van NKN is gebaseerd op Cellular Automata, A New Kind of Science and Ising Model, waarbij een eenvoudige lokale meerderheidsregel kan leiden tot convergentie op systeemniveau in een klein aantal iteraties. Het ontwerpdoel is om te schalen naar een willekeurig aantal gelijke consensusknooppunten. NKN gebruikt een globaal adresschema op basis van openbare sleutels om directe peer-to-peer-communicatie mogelijk te maken zonder gecentraliseerde servers. De routering van pakketten is gebaseerd op Chord Distributed Hash Table (DHT), die elk NKN-adres toewijst aan een willekeurige en verifieerbare positie op de Chord DHT-ring.

NKN (NKN) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

NKN is een coin die beschikbaar is sinds 2018-5. Belangrijke use cases voor NKN zijn onder andere: Mineable, Platform, Distributed Computing. Meer informatie vind je op de officiële website van NKN: https://nkn.org/.

NKN converter

Schuiven naar boven