ᐅ Nimiq (NIM) kopen 2020 ᐊ

Nimiq (NIM) prijs

Wat is Nimiq

Nimiq beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerd, censuurbestendig betalingsprotocol dat eigen is aan het web, met een eigen ecosysteem van apps. De browser-first blockchain-benadering betekent dat gebruikers rechtstreeks verbinding maken met de blockchain met niets meer dan een browser. Nimiq co-creëerde een nieuw consensusalgoritme genaamd Albatross, dat naar verluidt de maximale theoretische limiet bereikt voor een blockchain met één keten. Dit Proof of Stake-algoritme wordt momenteel geïmplementeerd in de Nimiq Blockchain, met toevoeging van: Staking, ~ 1sec confirmaties en +1000 transacties per seconde. Team Nimiq creëerde ook technologie gericht op massale acceptatie, zoals Nimiq OASIS, een niet-bewarende FIAT HTLC waarmee gebruikers Crypto rechtstreeks aan Fiat kunnen kopen / verkopen, zonder tussenpersoon.

Nimiq (NIM) kopen

Nimiq is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nimiq is een coin die beschikbaar is sinds 2018-7. Belangrijke use cases voor Nimiq zijn onder andere: Mineable. Meer informatie vind je op de officiële website van Nimiq: https://nimiq.com/.

Nimiq converter

Schuiven naar boven