ᐅ Nexo (NEXO) kopen 2020 ᐊ

Nexo (NEXO) prijs

Wat is Nexo

NEXO (NEXO) is een conform token dat wordt ondersteund door de onderliggende activa van de kredietportefeuille van Nexo. NEXO biedt naar verluidt regelmatig passief inkomen aan tokenhouders in de vorm van 30% van de winst van het bedrijf. De laatste dividenduitbetaling aan NEXO Token Holders op 15 augustus 2019 bedroeg naar verluidt $ 2.409.574,87. Het token biedt ook verlaagde rentetarieven (-50%) op Nexo’s Instant Loans. De NEXO Token kan naast BTC, ETH, XRP, LTC, NEXO, BNB en diverse grote stablecoins ook als onderpand op het platform (https://nexo.io) gebruikt worden. Meest recentelijk heeft Nexo de langverwachte Earn on Crypto gelanceerd, waarmee klanten tot 5% rente op hun crypto kunnen verdienen, inclusief BTC, ETH, XRP, XLM, LTC, BCH, EOS, LINK en tot 10% op hun stablecoins en fiat, inclusief USDT, USDC, DAI, TUSD, PAX, EUR en GBP.

Nexo (NEXO) kopen

Nexo is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nexo is een token die beschikbaar is sinds 2018-5. Belangrijke use cases voor Nexo zijn onder andere: Services, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Nexo: http://nexo.io.

Nexo converter

Schuiven naar boven