ᐅ Nash Exchange (NEX) kopen 2020 ᐊ

Nash Exchange (NEX) prijs

Wat is Nash Exchange

Nash streeft ernaar om gedecentraliseerde financiering snel, eenvoudig en veilig te maken door gebruikers in staat te stellen activa veilig over te dragen zonder tussenpersonen te hoeven vertrouwen. Het combineert naar verluidt de beveiligingsvoordelen van blockchain met de snelheid en functionaliteit van traditionele services. De gedecentraliseerde uitwisseling is naar verluidt snel dankzij zijn eigen matching-engine.

Nash Exchange (NEX) kopen

Nash Exchange is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nash Exchange is een token die beschikbaar is sinds 2019-4. Belangrijke use cases voor Nash Exchange zijn onder andere: Marketplace. Meer informatie vind je op de officiële website van Nash Exchange: https://nash.io/.

Nash Exchange converter

Schuiven naar boven