ᐅ Newton (NEW) kopen 2020 ᐊ

Newton (NEW) prijs

Wat is Newton

Newton Project heeft tot doel infrastructuur te bouwen voor een gemeenschapseconomie door middel van het leveren van diensten rond bestuur, samenwerking en incentives, Newton bestaat uit een onderliggende openbare keten (New Chain), gedistribueerde opslagdienst (New Net) en New IOT (waaronder meer dan een dozijn sensoren). Het hoofdnet werd gelanceerd in december 2018, dat naar verluidt een “hoofdketen en subketen” -structuur heeft, een POA-consensusmechanisme. Newton heeft ook een Hyper Exchange-protocol, dat bedoeld is voor DApps op gebieden zoals digitale identiteit, krediet, toeleveringsketen en digitale marketing. De eerste dApp die op Newton draait, is New Mall, een online winkelketen. Newton is ook van plan toepassingen te ondersteunen op gebieden als landbouw, toeleveringsketen, betaling, openbaar welzijn en games.

Newton (NEW) kopen

Newton is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Newton is een token die beschikbaar is sinds 2019-4. Belangrijke use cases voor Newton zijn onder andere: Mineable, Marketplace, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van Newton: https://www.newtonproject.org/.

Newton converter

Schuiven naar boven