ᐅ Neo (NEO) kopen 2020 ᐊ + rente op Neo

📈 Neo kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Neo (NEO) prijs

Wat is Neo

Neo beschrijft zichzelf als een open-sourceplatform aangedreven door de gemeenschap. Het maakt gebruik van blockchain-technologie en digitale identiteiten om het beheer van activa te digitaliseren en te automatiseren met behulp van slimme contracten. Met behulp van een gedistribueerd netwerk wil het een slimme economie creëren door infrastructuren voor het internet van de volgende generatie te bouwen en een solide basis te creëren voor massale acceptatie van blockchain. Lees meer op (https://neo.org)

Neo (NEO) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Neo (NEO) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Neo beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je NEO op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Neo

Via Binance staking verdien je 1% – 3%. Ga naar Binance staking >>

Via Binance savings verdien je 1,06%. Ga naar Binance savings >>

Via Crypto.com staking verdien je 3,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

Neo is een coin die beschikbaar is sinds 2016-9. Belangrijke use cases voor Neo zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Neo: https://neo.org/.

Neo converter

Schuiven naar boven