ᐅ NavCoin (NAV) kopen 2020 ᐊ

NavCoin (NAV) prijs

Wat is NavCoin

NavCoin (NAV) is een open-source en gedecentraliseerde Proof-of-Stake versie 3 (PoSv3) cryptocurrency die tot doel heeft betaalbare en snelle digitale betalingen te bieden met een focus op privacy en eenvoud. NavCoin, gefinancierd door een gemeenschap van vrijwilligers, is in april 2014 gelanceerd zonder Initial Coin Offering (ICO) of pre-mine. Vrijwilligers kunnen bijdragen voorstellen en betaald worden voor werk via het gedecentraliseerde gemeenschapsfonds (CF) van NavCoin. Met het dubbele consensusmechanisme van het CF wordt de financiering van een aangenomen voorstel geblokkeerd in afwachting van de voltooiing van het werk en vervolgens uitbetaald als het quorum is bereikt. Voorbeelden van CF-voorstellen zijn www.navexplorer.com, de NEXT-portemonnee, de implementatie van ZeroCT (een privacyprotocol) en het moment waarop NAV een CO2-neutrale cryptocurrency werd. NavCoin heeft ook ondersteuning toegevoegd voor OpenAlias (www.openalias.org), Cold Staking aan het NavCoin-protocol en NavPay uitgebracht, een lichte portemonnee om NAV op te slaan en uit te geven vanaf een mobiel apparaat. Ga naar www.navcoin.org voor meer informatie over NavCoin.

NavCoin (NAV) kopen

NavCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

NavCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-6. Belangrijke use cases voor NavCoin zijn onder andere: Hybrid – PoW & PoS, X13. Meer informatie vind je op de officiële website van NavCoin: http://www.navcoin.org/.

NavCoin converter

Schuiven naar boven