ᐅ Nebulas (NAS) kopen 2020 ᐊ

📈 Nebulas kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Nebulas (NAS) prijs

Wat is Nebulas

Nebulas beschrijft zichzelf als een autonoom metanet, dat zich richt op on-chain data, interacties en samenwerking. De hyper-mapped structurele metadata kunnen naar verluidt steeds complexere on-chain data verwerken en deze interacties beschrijven. Op 15 april 2019 heeft het team Nebulas NOVA uitgebracht, een blockchain-netwerk met native on-chain incentive. Nadat Nebulas NOVA live is gegaan, kunnen ontwikkelaars en gebruikers deelnemen aan de ontwikkeling van het Nebulas-ecosysteem om zijn visie te realiseren – laat iedereen eerlijk profiteren van gedecentraliseerde samenwerking. Om ecosysteemontwikkeling en activabeheer te vergemakkelijken en het “autonome metanet” te promoten, zal het oprichtende team van Nebulas samen met de gemeenschap de “Nebulas Community Group” vormen. De Nebulas Community Group bestaat uit 3 organisaties: Nebulas Council, Nebulas Foundation en Nebulas Technical Committee. Deze organisaties zullen elkaar begeleiden en de duurzame ontwikkeling van Nevels ondersteunen.

Nebulas (NAS) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nebulas is een coin die beschikbaar is sinds 2017-8. Belangrijke use cases voor Nebulas zijn onder andere: Platform, Search Engine. Meer informatie vind je op de officiële website van Nebulas: https://nebulas.io/.

Nebulas converter

Schuiven naar boven