ᐅ Nano (NANO) kopen 2020 ᐊ

📈 Nano kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Nano (NANO) prijs

Wat is Nano

Nano, gelanceerd in 2015, beschrijft zichzelf als een open source, duurzame en veilige digitale valuta van de volgende generatie, gericht op het wegnemen van waargenomen inefficiënties die aanwezig zijn in bestaande cryptocurrencies. Nano is ontworpen om peer-to-peer-waardeoverdracht op te lossen en wil een revolutie teweegbrengen in de wereldeconomie door middel van een ultrasnel en gratis netwerk dat open en toegankelijk is voor iedereen. Nano is naar verluidt in staat om snelle en gevoelloze transacties aan te bieden dankzij de Block Lattice – een datastructuur waarin alle accounts elk hun eigen blockchain hebben, in plaats van te concurreren met anderen in een centrale keten. Consensus wordt gegenereerd door representatief stemmen, waarbij accounts op elk moment vrij hun vertegenwoordiger kunnen kiezen met een update van hun accountketen, waardoor gebruikers meer controle krijgen om te beslissen wie transacties valideert. Elk onderdeel van het protocol is gemaakt met het oog op de langetermijndoelstellingen van decentralisatie en toegankelijkheid. Door een systeem te creëren waarbij vertegenwoordigers niet worden betaald om te opereren, wordt de prikkel om aan het netwerk deel te nemen verschoven naar indirecte, operationele kostenbesparingen. Het team beweert dat deze verandering in het stimuleringsmodel efficiënter is en een van de factoren wegneemt die de centralisatie in andere systemen stimuleren, omdat deelnemers niet worden aangemoedigd om verder te gaan dan hun directe behoeften en om het netwerk te ondersteunen, en dus schaalvoordelen minder kritisch worden.

Nano (NANO) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nano is een coin die beschikbaar is sinds 2017-3. Belangrijke use cases voor Nano zijn onder andere: PoW, Blake2b, Medium of Exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Nano: http://nano.org/en.

Nano converter

Schuiven naar boven