ᐅ MimbleWimbleCoin (MWC) kopen 2020 ᐊ

MimbleWimbleCoin (MWC) prijs

Wat is MimbleWimbleCoin

MWC is een lopende implementatie van het MimbleWimble-protocol. Veel kenmerken zijn nog niet gedefinieerd, maar het volgende vormt de eerste reeks keuzes: – Schone en minimale implementatie, en ernaar streven zo te blijven. – Volgt het Mimblewimble-protocol, dat verborgen bedragen en schaalvoordelen biedt. – Cuckoo Cycle proof of work in twee varianten genaamd Cuckaroo (ASIC-resistent) en Cuckatoo (ASIC-gericht). – Relatief snelle bloktijd: één minuut. – Vaste blokbeloning in de loop van de tijd met een afnemende verdunning. – Transactiekosten zijn gebaseerd op het aantal gecreëerde / vernietigde outputs en de totale transactiegrootte. – Vloeiende curve voor moeilijkheidsaanpassingen.

MimbleWimbleCoin (MWC) kopen

MimbleWimbleCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

MimbleWimbleCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2020-2. Meer informatie vind je op de officiële website van MimbleWimbleCoin: https://www.mwc.mw/.

MimbleWimbleCoin converter

Schuiven naar boven