ᐅ Metal (MTL) kopen 2020 ᐊ

📈 Metal kopen op Binance!

Metal (MTL) prijs

Wat is Metal

Metal (MTL) is de munteenheid van Metal-producten en een essentieel onderdeel van het Metal-ecosysteem. Het verzenden en ontvangen van cryptovaluta naar vrienden op Metal Pay is, volgens het team, instant en feeless. Ontworpen om cryptocurrency-betalingen snel en gemakkelijk te maken, betalen gebruikers geen kosten bij het verzenden, ontvangen, kopen of verkopen van MTL. Bovendien betalen Metal Pay-gebruikers aanzienlijk minder kosten bij het kopen van andere cryptocurrencies als ze ook MTL bezitten, met 0% vergoedingen die worden aangeboden aan iedereen die 10.000 MTL bezit. Gemaakt met het doel zeer nuttig en voordelig te zijn om vast te houden, heeft MTL Metal Pay aangewakkerd en het mogelijk gemaakt om een van de weinige FDIC-verzekerde opritten naar cryptocurrency in de Verenigde Staten te worden. Op de Metal X-beurs kunnen gebruikers de kosten verlagen door de vergoeding in MTL te betalen. Bovendien kunnen gebruikers loyaliteitsvoordelen ontvangen door MTL binnen de beurs te houden. Metal (MTL) is momenteel een cryptocurrency-token dat werkt op het Ethereum-platform, maar het zal beschikbaar komen op de native Metal-blockchain: Proton. De lancering van MTL op Proton opent nieuwe on-chain utility-mogelijkheden voor MTL

Metal (MTL) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Metal is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor Metal zijn onder andere: Medium of Exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Metal: https://www.metalpay.com/.

Metal converter

Schuiven naar boven