ᐅ MonaCoin (MONA) kopen 2020 ᐊ

MonaCoin (MONA) prijs

Wat is MonaCoin

MonaCoin (MONA) is een open source peer-to-peer betalingsnetwerk. Het werd in de schijnwerpers gezet toen het werd uitgezonden op WBS TV Network Tokyo, dat meldde dat een man een stuk land in Nagano had gekocht met MonaCoin. Het idee van MonaCoin is bedacht vanuit een in Japan gebaseerd prikbord genaamd 2-Channel (2 ?????) door een gebruiker die aan het handvat van ‘Mr Watanabe’ gaat.

MonaCoin (MONA) kopen

MonaCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

MonaCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-3. Belangrijke use cases voor MonaCoin zijn onder andere: Mineable, PoW, Scrypt, Medium of Exchange, Memes. Meer informatie vind je op de officiële website van MonaCoin: http://monacoin.org.

MonaCoin converter

Schuiven naar boven