ᐅ Mithril (MITH) kopen 2020 ᐊ

📈 Mithril kopen op Binance!

Mithril (MITH) prijs

Wat is Mithril

Mithril (MITH) is een gedecentraliseerd platform voor sociale media op de Ethereum Blockchain dat gebruikers beloont voor het maken van inhoud. Het team is van plan om samen te werken met bestaande sociale platforms om de acceptatie van het ERC-20 MITH-token te stimuleren, dat naar verluidt kan worden geïntegreerd met elk social-mediaplatform. Naast het opslaan van geld, kan de Mithril Vault-portemonnee worden gebruikt voor het uitzetten en wisselen naar andere valuta.

Mithril (MITH) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Mithril is een token die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Mithril zijn onder andere: Media, Content Creation, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Mithril: https://mith.io/.

Mithril converter

Schuiven naar boven