ᐅ IOTA (MIOTA) kopen 2020 ᐊ + rente op IOTA

📈 IOTA kopen op Bitvavo! 🇳🇱

IOTA (MIOTA) prijs

Wat is IOTA

IOTA (IOTA) is een gedistribueerd grootboek voor het internet der dingen dat een gerichte acyclische grafiek (DAG) gebruikt in plaats van een conventionele blockchain. Het kwantumbestendige protocol, Tangle, biedt naar verluidt voordelen als ‘geen kosten, oneindige schaalbaarheid, snelle transacties en veilige gegevensoverdracht’. De IOTA Tangle is een Directed Acyclic Graph die geen transactiekosten heeft en geen vaste limiet heeft voor het aantal transacties dat per seconde in het netwerk kan worden bevestigd; in plaats daarvan groeit de verwerkingscapaciteit samen met de activiteit in het netwerk; d.w.z. hoe meer activiteit, hoe sneller het netwerk.

IOTA (MIOTA) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

IOTA (MIOTA) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door IOTA beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je MIOTA op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor IOTA

Via Binance savings verdien je 0,22%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

IOTA is een coin die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor IOTA zijn onder andere: DAG, Medium of Exchange, IoT, Sharing Economy. Meer informatie vind je op de officiële website van IOTA: https://www.iota.org/.

IOTA converter

Schuiven naar boven