ᐅ #MetaHash (MHC) kopen 2020 ᐊ

#MetaHash (MHC) prijs

Wat is #MetaHash

MetaHash beschrijft zichzelf als een “gedecentraliseerd netwerk voor de uitwisseling van digitale activa en een platform voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties die in realtime werken”. Het team hoopt het aantal transacties per dag aanzienlijk te verhogen, de overgang van proof-of-work (mining) naar multi-proof-of-stake (smeden), het netwerk te beschermen tegen aanvallen die het netwerk kunnen verstoren, de snelheid van transactie goedkeuring, en mechanismen van ‘tokenization’ van elk activum implementeren. De vier delen van het project zijn: TraceChain, een algoritme voor het routeren van verkeer over het netwerk. MetaApps vormen een platform voor het bouwen van stand-alone gedecentraliseerde applicaties die in verschillende talen kunnen worden geschreven, zoals C ++, PHP en Solidity. MetaGate, een gebruikersinterface met een open source voor externe ontwikkelaars. Ten slotte is MHC een digitale asset die fungeert als betaalmiddel in het netwerk en bedoeld is om consensus te bieden, samen met de regulering van de financiering voor netwerkontwikkeling.

#MetaHash (MHC) kopen

#MetaHash is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

#MetaHash is een coin die beschikbaar is sinds 2019-2. Meer informatie vind je op de officiële website van #MetaHash: https://metahash.org/.

#MetaHash converter

Schuiven naar boven