ᐅ Mainframe (MFT) kopen 2020 ᐊ

📈 Mainframe kopen op Binance!

Mainframe (MFT) prijs

Wat is Mainframe

Mainframe heeft tot doel leningen tegen een vaste rente aan te bieden tegen crypto, waardoor gebruikers onmiddellijke liquiditeit krijgen om hun investering te vermenigvuldigen. Het Mainframe Lending Protocol stelt iedereen in staat te lenen tegen hun cryptovaluta door gebruik te maken van onderpand dat is goedgekeurd door Mainframe Governance. Mainframe gebruikt een obligatie-achtig instrument dat een on-chain verplichting vertegenwoordigt die op een specifieke datum in de toekomst wordt afgewikkeld. Het kopen en verkopen van de tokenized schuld maakt lenen en lenen van vaste rente mogelijk – iets wat tegenwoordig hard nodig is in gedecentraliseerde financiering. Mainframe Governance is het door de gemeenschap georganiseerde proces voor het beheer van de verschillende aspecten van het uitleenprotocol. Uniek aan het Mainframe Lending Protocol is het liquidatiemechanisme, herbevestiging van onderpandrekeningen en een stimuleringslaag die wordt aangedreven door het uitzetten van de mainframe-token (MFT). Het systeem vermijdt onnodige verkoopdruk tijdens liquidaties. Samen maken de strategieën voor herbelening, liquidatie en afwikkeling lagere onderpandvereisten mogelijk en zorgen ze voor een efficiëntere toename van het hefboomeffect op basisactiva. Sinds eind 2017 heeft Mainframe aanzienlijke gemeenschappen die haar missie van economische vrijheid en financiële toegang ondersteunen. Mainframe wordt ondersteund door ArringtonXRP, NEO Global Capital, FBG, Shapeshift’s Erik Voorhees, ICON’s Min Kim, Ethereum’s Gavin Wood en Zilliqa’s Xinshu Dong.

Mainframe (MFT) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Mainframe is een token die beschikbaar is sinds 2018-7. Belangrijke use cases voor Mainframe zijn onder andere: Platform, Content Creation, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Mainframe: https://mainframe.com/.

Mainframe converter

Schuiven naar boven