ᐅ Metadium (META) kopen 2020 ᐊ

Metadium (META) prijs

Wat is Metadium

Metadium (META) omschrijft zichzelf als ‘een identiteitsecosysteem gebouwd op een openbare blockchain om de visie van self-sovereign identity te realiseren’. Naast gebruikersauthenticatie en verificatie van persoonlijke informatie, ondersteunt Metadium naar verluidt het beheer van verschillende aspecten van de digitale identiteit van een persoon met de “Meta ID” -service. Keepin is een applicatie van Metadium die serviceproviders en eindgebruikers verbindt via Meta ID. Metadium is begin 2018 opgericht.

Metadium (META) kopen

Metadium is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Metadium is een coin die beschikbaar is sinds 2018-10. Belangrijke use cases voor Metadium zijn onder andere: Platform, Identity. Meer informatie vind je op de officiële website van Metadium: https://www.metadium.com/.

Metadium converter

Schuiven naar boven