ᐅ MovieBloc (MBL) kopen 2020 ᐊ

📈 MovieBloc kopen op Binance!

MovieBloc (MBL) prijs

Wat is MovieBloc

### Wat is MovieBloc? MovieBloc, mede opgericht door Chris Kang, Jeffrey Jin en Peter Kim, is een omgekeerd ICO-project dat wordt aangestuurd door het Koreaanse videostreamingplatform Pandora.tv. MovieBloc is een gedecentraliseerd platform voor de distributie van films en inhoud. ###Missie en visie MovieBloc’s missie is om problemen op te lossen die worden veroorzaakt door de overheersing van de theater- en home entertainment-industrie door conglomeraten met zijn blockchain-technologie. De makers krijgen een transparant inkomstenaandeel, kijkersgegevens en gelijke vertoningsmogelijkheden; de kijkers krijgen toegang tot diverse films en inhoud, en worden beloond voor het verstrekken van curatie, ondertiteling en marketingmateriaal aan de gemeenschap. Momenteel zijn er meer dan 100 films en drama’s vertoond. Op de lange termijn wil MovieBloc het grootste filmecosysteem creëren waarin deelnemers centraal staan. In februari 2020 nam MovieBloc ‘Cobak’ over, een crypto-gemeenschapsdienst in Korea en een mobiele dienst die een crypto-portemonnee, community, realtime ticker, nieuws, airdrop en token-verkoopdiensten biedt. In maart 2020 heeft MovieBloc MBL Media opgericht, een bedrijf voor de ontwikkeling van content-IP. Het zal IP-ontwikkeling, productie en copyrightbeheer uitvoeren met als hoofdactiviteit animatie en filminhoud. Ahn Hong-ju, een van de adviseurs van MovieBloc, is aangesteld als CEO van MBL Media. ###Lanceerdatum Het MovieBloc-project werd gelanceerd op 5 mei 2019 door een vermelding op Gate.io. MovieBloc is sindsdien binnen een jaar genoteerd aan verschillende beurzen, zoals Binance, Upbit, Bithumb, Coinone, Indodax en MXC. De officiële dienst is op 31 december 2019 gelanceerd. Platform MovieBloc is onlangs verhuisd naar het Ontology mainnet. ### Tokengebruik MBL, een MovieBloc-token, wordt gebruikt voor economische activiteit in het ecosysteem: – Gebruikers die premium content (TVOD) bekijken – Makers die vertalers betalen – Gebruikers die doneren aan andere deelnemers (makers, vertalers) – Het belonen van de gebruikers (rapport over illegale inhoud, filmbeoordeling, filmrecensie).

MovieBloc (MBL) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

MovieBloc is een token die beschikbaar is sinds 2019-6. Belangrijke use cases voor MovieBloc zijn onder andere: Media, Content Creation, Video. Meer informatie vind je op de officiële website van MovieBloc: http://moviebloc.io/.

MovieBloc converter

Schuiven naar boven