ᐅ Massnet (MASS) kopen 2020 ᐊ

Massnet (MASS) prijs

Wat is Massnet

MASS, gelanceerd op 01/09/2019 door een team gevestigd in de Verenigde Staten, is een basisinfrastructuurlaag die in staat is consensusdiensten te bieden over een willekeurig aantal openbare ketens heen. Om een duurzame en sterke Layer 0 te creëren, gebruikt de MASS-consensus-engine het Proof-of-Capacity-consensusprotocol. Proof-of-Capacity zorgt voor een consensuslaag die zonder toestemming, eerlijk, energie-efficiënt, veilig en universeel is en de fundamentele veiligheid van de openbare keten waarborgt. Deelnemers hebben alleen toegang nodig tot opslagruimte (zoals ruimte op de harde schijf op een standaardlaptop). MASS is een mijnbouwproject op een harde schijf zonder enige vorm van fondsenwerving, geen premine, geen beloningen voor de oprichter.

Massnet (MASS) kopen

Massnet is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Massnet is een coin die beschikbaar is sinds 2020-5. Meer informatie vind je op de officiële website van Massnet: https://massnet.org.

Massnet converter

Schuiven naar boven