ᐅ MaidSafeCoin (MAID) kopen 2020 ᐊ

MaidSafeCoin (MAID) prijs

Wat is MaidSafeCoin

MaidSafeCoin (MAID) is de gedecentraliseerde valuta voor het SAFE-netwerk, een autonoom en gedecentraliseerd datanetwerk met extra harde schijfruimte, verwerkingskracht en dataconnectiviteit voor zijn gebruikers. Het SAFE-netwerk is een deeleconomie voor digitale bronnen, die ernaar streeft “een veilig, autonoom, datacentrisch, peer-to-peer-netwerk te creëren als alternatief voor het huidige servergerichte model.” Het netwerk bestaat uit twee hoofdgebruikers: ‘klanten’ die toegang hebben tot de verschillende functies van het netwerk, zoals browsen, gegevens opslaan of geld overmaken, en ‘boeren’ die voor de gegevens van de klanten zorgen totdat ze nodig zijn. ze kunnen een beloning krijgen voor hun inspanningen.

MaidSafeCoin (MAID) kopen

MaidSafeCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

MaidSafeCoin is een token die beschikbaar is sinds 2014-4. Belangrijke use cases voor MaidSafeCoin zijn onder andere: Platform, Distributed Computing, Filesharing. Meer informatie vind je op de officiële website van MaidSafeCoin: https://safenetwork.tech/.

MaidSafeCoin converter

Schuiven naar boven