ᐅ LTO Network (LTO) kopen 2020 ᐊ

📈 LTO Network kopen op Binance!

LTO Network (LTO) prijs

Wat is LTO Network

LTO Network is een hybride blockchain-platform met Business-to-Business-functionaliteiten. Door private ketens te combineren met een openbare Leased-Proof-of-Stake blockchain, maakt het LTO-netwerk blockchain-oplossingen mogelijk die voldoen aan de General Data Protection Regulation (GDPR). De architectuur van LTO Network scheidt het delen van gegevens van netwerkconsensus en bouwt zowel een gedecentraliseerde openbare laag als een aanpasbare privélaag. De openbare laag is een digitale notaris voor hashes. Door het NG-protocol toe te passen, worden transacties op het LTO-netwerk binnen 2 seconden bevestigd, waardoor gegevensverankering op de blockchain een haalbare oplossing is voor bedrijven. De bedrijfsstrategie van LTO Network richt zich op twee belangrijke kenmerken: externe partijen die bestaande producten bouwen en integreren, en de producten van LTO Network ontwikkelen waarmee bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van blockchain-technologie, zonder zich zorgen te hoeven maken over de nadelen van decentralisatie.

LTO Network (LTO) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

LTO Network is een token die beschikbaar is sinds 2019-2. Meer informatie vind je op de officiële website van LTO Network: https://lto.network/.

LTO Network converter

Schuiven naar boven