ᐅ Lisk (LSK) kopen 2020 ᐊ + rente op Lisk

📈 Lisk kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Lisk (LSK) prijs

Wat is Lisk

Lisk (LSK), opgericht begin 2016 door Max Kordek en Oliver Beddows en met het hoofdkantoor in Zug, Zwitserland, is een blockchain-applicatieplatform dat de blockchain-technologie toegankelijker wil maken voor de massa. Lisk richt zich op gebruikerservaring, ondersteuning voor ontwikkelaars en diepgaande documentatie. Lisk’s SDK-kit is geschreven in JavaScript, zodat ontwikkelaars eenvoudig blockchain-applicaties kunnen bouwen op de Lisk-blockchain en zelfs hun eigen sidechain kunnen implementeren die is gekoppeld aan het Lisk-netwerk. Het open source Lisk blockchain-platform wordt mogelijk gemaakt door Lisk (LSK) -tokens en werkt volgens het Delegated Proof of Stake (DPoS) consensusmodel om ervoor te zorgen dat zijn netwerk wordt beveiligd door democratisch gekozen afgevaardigden.

Lisk (LSK) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Lisk (LSK) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Lisk beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je LSK op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Lisk

Via Binance staking verdien je 1% – 2%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

Lisk is een coin die beschikbaar is sinds 2016-4. Belangrijke use cases voor Lisk zijn onder andere: DPoS, Platform, Enterprise solutions, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Lisk: https://lisk.io/.

Lisk converter

Schuiven naar boven