ᐅ Loki (LOKI) kopen 2020 ᐊ

Loki (LOKI) prijs

Wat is Loki

Loki (LOKI) is een persoonlijke, veilige en onvindbare digitale valuta op basis van het CryptoNote-protocol. Loki’s hybride Proof-of-Work en Proof-of-Service consensusmechanisme bevestigt blokkades en onderhoudt het zelfregulerende netwerk. De in Melbourne gevestigde startup, gelanceerd in 2018, maakt gebruik van zijn technologie om Lokinet (incentivized mixnet) en Loki Messenger (gedecentraliseerde messaging) mogelijk te maken, waardoor een hogere mate van metadata-bescherming en anonimiteit wordt geboden. Bezoek loki.network voor meer informatie.

Loki (LOKI) kopen

Loki is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Loki is een coin die beschikbaar is sinds 2018-5. Belangrijke use cases voor Loki zijn onder andere: Mineable, Technology, Privacy, Masternodes. Meer informatie vind je op de officiële website van Loki: https://loki.network/.

Loki converter

Schuiven naar boven