ᐅ LBRY Credits (LBC) kopen 2020 ᐊ

LBRY Credits (LBC) prijs

Wat is LBRY Credits

LBRY is een op blockchain gebaseerd digitaal inhoudsprotocol dat een digitale bibliotheek met inhoud zoals video’s, muziek en games bevat. LBRY heeft naar verluidt miljoenen stukjes inhoud, variërend van Hollywood-films tot door gebruikers gegenereerde originelen. LBRY kan worden gebruikt op een desktopcomputer of mobiele telefoon via een [app] (https://lbry.com/get) en op het [web] (https://lbry.tv). LBRY Credits (LBC) worden gebruikt om inhoud op het LBRY-netwerk te publiceren, aan te schaffen en te ondersteunen. LBC wordt ook gebruikt om te helpen bij het ontdekken van inhoud door middel van open-source top- / trending-algoritmen en om de relevantie van zoekresultaten te vergroten. – Probeer LBRY op internet: (https://lbry.tv) – Gebruik LBRY op desktop of Android: (https://lbry.com/get) – Introductie voor beginners tot LBRY: (https://lbry.com/faq/what-is-lbry) – Block Rewards and Mining: (https://lbry.com/faq/block-rewards) – Creditsbeleid: (https://lbry.com/faq/credit-policy) – YouTube-partnerprogramma: (https://lbry.com/youtube) – Nieuws: (https://lbry.com/news) – Volledige technische specificaties: (https://lbry.tech/spec) – Andere technische bronnen: (https://lbry.tech)

LBRY Credits (LBC) kopen

LBRY Credits is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

LBRY Credits is een coin die beschikbaar is sinds 2016-7. Belangrijke use cases voor LBRY Credits zijn onder andere: Mineable, Marketplace, Content Creation. Meer informatie vind je op de officiële website van LBRY Credits: https://lbry.com/.

LBRY Credits converter

Schuiven naar boven