ᐅ Kusama (KSM) kopen 2020 ᐊ

Kusama (KSM) prijs

Wat is Kusama

Kusama is een vroege, niet-geauditeerde en ongeraffineerde uitgave van Polkadot. Kusama wil dienen als een testterrein, waardoor teams en ontwikkelaars een parachain kunnen bouwen en inzetten of de bestuurs-, uitzet-, nominatie- en validatiefunctie van Polkadot in een echte omgeving kunnen uitproberen.

Kusama (KSM) kopen

Kusama is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Kusama is een coin die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van Kusama: https://kusama.network/.

Kusama converter

Schuiven naar boven