ᐅ TerraKRW (KRT) kopen 2020 ᐊ

TerraKRW (KRT) prijs

Wat is TerraKRW

Terra is een netwerk van prijsstabiele cryptocurrencies gekoppeld aan de belangrijkste valuta’s ter wereld, waarbij Terra KRT is gekoppeld aan de Koreaanse Won. Onderliggende Terra is een protocol dat is geprogrammeerd om prijsstabiliteit te garanderen door middel van een algoritme dat de totale geldhoeveelheid vergroot en verkleint.

TerraKRW (KRT) kopen

TerraKRW is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

TerraKRW is een coin die beschikbaar is sinds 2020-1. Meer informatie vind je op de officiële website van TerraKRW: https://terra.money/.

TerraKRW converter

Schuiven naar boven