ᐅ Komodo (KMD) kopen 2020 ᐊ + rente op Komodo

📈 Komodo kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Komodo (KMD) prijs

Wat is Komodo

Komodo omschrijft zichzelf als een open, samenstelbaar multi-chain platform. Met de wortels van blockchain-ontwikkeling die teruggaan tot 2014, is Komodo naar verluidt een van de pioniers van multi-chain-architectuur in de blockchain-ruimte. Vanaf augustus 2019 richt Komodo zich op het leveren van bedrijfsvriendelijke blockchain-oplossingen die veilig, schaalbaar, interoperabel en aanpasbaar zijn. De huidige technologiesuite van Komodo, het Antara-framework, biedt tools voor end-to-end blockchain-ontwikkeling, inclusief een aanpasbare, applicatiespecifieke Smart Chain, compleet met een bibliotheek met ingebouwde modules en een open API voor het bouwen van blockchain-gebaseerde applicaties.

Komodo (KMD) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Komodo (KMD) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Komodo beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je KMD op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Komodo

Via Binance staking verdien je 5% – 6%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

Komodo is een coin die beschikbaar is sinds 2017-2. Belangrijke use cases voor Komodo zijn onder andere: Mineable, Hybrid – dPoW & PoW, Equihash, Platform, Atomic Swaps, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van Komodo: https://komodoplatform.com/.

Komodo converter

Schuiven naar boven