ᐅ Kava.io (KAVA) kopen 2020 ᐊ + rente op Kava.io

📈 Kava.io kopen op Binance!

Kava.io (KAVA) prijs

Wat is Kava.io

Kava beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerd platform voor financiële diensten. Het belangrijkste product van Kava is een DeFi-uitleenplatform voor cryptocurrencies.

Kava.io (KAVA) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Kava.io (KAVA) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Kava.io beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je KAVA op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Kava.io

Via Binance staking verdien je 5% – 8%. Ga naar Binance staking >>

Via Binance savings verdien je 5,00%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

Kava.io is een token die beschikbaar is sinds 2019-10. Belangrijke use cases voor Kava.io zijn onder andere: DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Kava.io: https://www.kava.io/.

Kava.io converter

Schuiven naar boven