ᐅ KardiaChain (KAI) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om KardiaChain te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

KardiaChain (KAI) prijs

Wat is KardiaChain

Kardiachain is een openbaar blockchain-platform gericht op interoperabiliteit en biedt hybride blockchain-oplossingen / infrastructuur voor ondernemingen en overheden in Vietnam en andere landen in Zuid- en Oost-Azië. We werken samen met grote dienstverleners (bedrijven en overheid) om hun bestaande oplossingen te decentraliseren. Onze aanpak helpt KardiaChain miljoenen gebruikers te bereiken zonder de immense kosten van voorlichting aan de markt. Onze Dual Node-technologie maakt cross-chain communicatie mogelijk tussen elke openbare en / of privé blockchain, ongeacht het protocol. Dit biedt eenvoudig toe te passen oplossingen voor institutionele klanten.

KardiaChain (KAI) kopen

KardiaChain is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor KAI. (!) Let op (!) wanneer KAI niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xbd6467a31899590474ce1e84f70594c53d628e46

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

KardiaChain (KAI kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

KardiaChain is een token die beschikbaar is sinds 2020-4. Meer informatie vind je op de officiële website van KardiaChain: https://www.kardiachain.io/.

KardiaChain converter

Schuiven naar boven