ᐅ Joule (JUL) kopen 2020 ᐊ

Joule (JUL) prijs

Wat is Joule

JOULE werd in december 2018 gelanceerd door een team in Hong Kong en Azië en wil de wereldwijde consensus weerspiegelen en mensen uit de armoede halen met een blockchain-app. JOULE – Global Populariteit Index heeft als doel een openbaar nut te zijn, net als een real-time wereldwijde sentiment-tracker. Het is een marktplaats waar gebruikers kunnen handelen op basis van de populariteitsniveaus van publieke figuren om tokens te verdienen. Het geeft gebruikers een stem en een maandelijks inkomen door anderen blockchain te leren. Op het platform is het Joule-token tegelijkertijd de eenheid van prijs, de eenheid van populariteitsindex en de cryptocurrency (symbool: JUL).

Joule (JUL) kopen

Joule is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Joule is een coin die beschikbaar is sinds 2019-11. Meer informatie vind je op de officiële website van Joule: https://www.jouleindex.com.

Joule converter

Schuiven naar boven